Monday, February 22, 2010

Pencacai KJ Meroyan, Tapi Hishamuddin Tak Layan


Apo nak dikato, den nak tergolak pun ado, kesian pun ado. Dari dulu den dok perati pencacai KJ jenis tahap IQ dan pemikiran yang tak mampu lulus SRP.

Bila KJ teruk dilanyak oleh bloggers pro UMNO akibat cuba hijack program memprotes 50 MP Australia tempoh hari, tiba-tiba blog pariah murahan pro KJ meroyan dan melepaskan geram terhadap Parpukari. Pendek kata bila KJ dilanyak oleh bloggers pro UMNO, Parpukari jadi mangsa pencacai.

Tapi den tahu House PK apa kesah dengan pencacai semua ni. Makin depa meroyan makin bersemangat Parpukari membuat kritikan dan menghentam.


Semalam pula menyaksikan pertarungan hebat antara penjilat tegar KJ Wenger J Khairy dengan gang2 Parpukari kat sini. Den dah kato, kalau mentaliti tahap SRP jangan cuba berperang dengan bloggers dalam liga anti KJ pro UMNO. Kesian kat Wenger si penjilat tegar, teruk dilanyak sampai muntah hijau.

Tapi ni ada sekor lagi yang masih lagi meroyan ekoran daripada posting Parpukari yang megkaitkan Anuwar dan Khairy kat sini. Den pun tak paham kenape ye budak Jebat sekor ni terasa bebenor bila Parpu cuba kaitkan KJ dengan AnuWar.

Tak perlu lah korek sana korek sini nak cari bukti mengenai kaitan antara AnuWar dan si anak omak Khairy. Bermula dengan cerita passport boy. Semasa Dollah berkuasa KJ pula cukup rapat dengan Kalimullah sampai boleh bagi pinjaman RM 8 juta. Kini timbul pula cerita bahawa Kali membiayai Raja Penipu RPK penulis upahan AnuWar.


Perlu juga diketahui bahawa Kali merupakan agen kepada Singapura dan beliau menggunakan Khairy sebagai proksi untuk menggadai harta negara kepada negara sekangkang kera. Dan juga nama2 yang den sebutkan tadi seperti Kali, RPK dan AnuWar memang bercita2 besar untuk menjatuh DS Najib.

Persoalannya, adakah KJ terlibat sama? Melihat kepada ketamakan dan kerakusan KJ dalam mengejar cita2 politik, semestinya pokok tidak akan bergoyang jika angin tidak tiupkan.

Oleh itu, mengenai posting Parpukari yang kaitkan KJ dan AnuWar, si pencacai KJ boleh menyalak siang malam kat KDN supaya ambil tindakan. Tapi hakikat dan den berani gerenti dengan cap ibu jari, Hishamuddin tak akan layan.

6 comments:

AntiKJ said...

Salam bro,

Lawak gila babi... Ada ke macam orang takde kote, minta Menteri Dalam Negeri yang suka bagi amaran tu ambik tindakan...

Wakakaka... Lawak siut... Ambik tindakan ke atas Parpu apa kejadahnya... Dia menelanjangkan pengkhianat negara dan menyokong UMNO...

Bukan jadi ejen CIA macam Al Juburi dan Kuda Jew.

House PK said...

Salam Bro, bebudak Kj ni ingat kalau depa kenakan aku atau kutuk aku maka aku akan berhenti la mengutuk KJ terkutuk tu!

Bodoh betul la pencacai KJ ni, lagi satu bro, si Wenger Parian tu dah delete blog dia, lepas ni kita tunggu dan lihat blog apa dia nak buat!

Anonymous said...

KAH KAH KAH ................

Apa gerombolan ingat KJ tu super muper VIP ... usik sikit terus lapor KDN.

Blog pro PR buat lagi teruk kat DS Najib tapi si pencacai KJ langsung tak bising ............ PTUIHHHH

Miak Bujat said...

Jgn risau... Menteri KDN tu akan kasi amaran ajer... hahaha

AntiKJ said...

Salam bro,

Pencacai Kuda Jew takde kote. Macam pondan pelacur kekasih al jub...

Langgar dan lari. Pecut dan pergi.

wengeratwar lost the war muahahaha klik sini

Anonymous said...

Aku tulis kat

http://senapang-patah.blogspot.com/2010/02/surat-terbuka-buat-datuk-seri-dr-zambry.html

Yg hang nak sibuk dia pegi hentam KJ tu apa pasal!? Mamat rasuah macam tu pun hang nak sayang? ParpuKari kacau hang ka? Apa yg hang nak malu sangat kalau dia tak senonoh mencarut. Bukan kata kat hangpa! Blog dia, blog dia punya la. Hang peduli apa? Ni politik macam ni la!!! Kalau apa-apa hal pun ni masalah dia dgn KJ. Aku lupa pulak hang ni team KJ! Hang ingat sikit... KJ tu masalah negara. ParpuKari tu blogger ja. Ini bukan orang Perak ja kata. (Wakil Perak konon). Semua orang kata! Gila... Hang pi hentam la CIFUT ka, Khalids ka, apa ka...

Lancau depa ni. KJ pun nak sokong.
Siap hina TUN M depa ni

http://4.bp.blogspot.com/_w5ewyNqNKiY/S34z9CMvB_I/AAAAAAAAAT4/yOvoDmEQuPY/S600/parpudet.jpg

http://www.1-mal.blogspot.com/