Saturday, February 20, 2010

Laman web pro-Najib menyampah gila dengan KJ

Masih dengan sikap angkuh yang tidak boleh dibuang-buang. Bebal ke degil budak ni?

Ahli Parlimen Australia Dan KJ - Ada Cittttttttt!

Oleh Lebah Kota, Malaysia Instinct

Penulis jika berpeluang bertemu dengan Ketua Pergerakan Pemuda UMNO, Khairy Jamaluddin, hanya ingin bertanya satu soalan.

"Bagaimana anda hidup dalam keadaan tiada maruah, ke mana anda pergi anda tidak dialu-alukan, blogers memanjang menghina anda, ahli masyarakat tidak kira orang UMNO ke Pakatan Rakyat ke atau orang asli ke, menyampah semacam kat anda...kenapa anda masih mahu bertahan?"

Bukannya penulis hendak bersimpati dengan KJ, kerana KJ tidak layak diberikan simpati, tetapi penulis pelik.

Ingat KJ ada kawan ke?

Satupertiga budak Pemuda UMNO yang sokong dia pun pasal nak rembat duit dia aje.

Kalau KJ papakedana, sape ambik pedulik dengan mamat ala-ala macha Tamil tu?

Satupertiga Pemuda UMNO merujuk kepada tahap penguasaan dia dalam pergerakan itu.

Memang itu pun, KJ hanyalah ketua kepada satupertiga Pemdua UMNO sahaja. Lagi duapertiga orang Mukhriz dan Khir Toyo.

Hari ini, KJ beriya-iya cuba jadi hero dengan menghantar memorandum kepada Pesuruhjaya Tinggi Australia membantah campur tangan 50 Ahli Parlimen negara itu ke dalam urusan perundangan negara ini apabila meminta perbicaraan kes liwat Anwar digugurkan.

Namun, masuk aje petang ini selepas bantahan berakhir, KJ dimaki hamun panjang lebar para bloggers.

Mana dia orang tak marah....program yang asalnya disusun dan dirancang oleh para blogers dan Perkasa, 'dirampas' KJ dan beberapa ketul Pemuda UMNO balacinya.

Habis nampak macam KJ yang beriya-iya. Betul-betul murahan la kan.

Penulis nak tergelak juga pasal di era Pak Mertua dia dulu, KJ yang pergi hantar pasport Anwar Ibrahim by hand ketika Anwar baru keluar penjara.

Hari ini nak jadi hero pulak dalam kes liwat Anwar?

Dia terlupa ke dia pernah hantar pasport tu?

Serius cakaplah kan, bila KJ cuba jadi hero kes melibatkan Ahli Parlimen Australia tu kan....hilang stim dan keserian hendak bergaduh dengan mat-mat salleh bodoh kaki main bontot tu semua.

Betul-betul takda mood nak sokong bantahan hari ni.

Kalau Ibrahim Ali dengan para blogers yang tampil, sedap sikit. Ini macha Tamil tu yang jadi hero.....ada citttt!

Bosanlah....tak hingin nak tulis dah pun....kita lupakan ajelah KJ wujud pun siang tadi.

5 comments:

Anonymous said...

Pasal KJ dan DSAI ini aku ada terbaca dalam blog KUMANDDIE
iaitu
Blueprint illuminati untuk Malaysia versi Kumanddie.

Betul ke tidak wallahua'lam

AntiKJ said...

Salam bro,

Fuyooo... Hangpa semua benci Kuda Jew gak ker?

Memang elok bebenor la tu.

Konspirasi RM2 juta klik sini

Anonymous said...

http://bigdogdotcom.wordpress.com/2010/02/20/is-nst-spinning-to-gain-middle-malaysia-grounds/

Anonymous said...

http://www.nst.com.my/Current_News/NST/articles/17bed/Article/index_html

Rizwan said...

Open shot tu bang...
apsal tak da orang baling kasut ke kat muka KJamban tu???

kalau aku, mmg dah kene dgn Timberland...