Monday, May 16, 2011

Antara ular dan Khairy, mana satu patut dikatok dulu?

Jawapan senang untuk ular kepala Khairy

Satu cito kodai kopi yang sering diulang adalah cito ular dan Koling. Mengikut cito, kalau jumpo ular dan koling samo-samo di Myanmar, katuk si koling sampai mampuih sebelum katok si ular.

Entah sapa reka cito, tapi sonang faham sindir koling yang sentiaso tukar-tukar cakap dan tak boleh dicayo. 

Berbalik soalan atas, poei tengok Twitter Khairy - Anak Omak yang omak bukan orang Ghombau.tapi Khairy tak tahu malu nak jadi wakil rakyat Ghombau - berkenaan isu ada penganut Kristian nak ubah Malaysia jadi negara Kristian:
Nampak bonar dia bukan nak pertahan tapi macam menyokong usaha nak jadikan Malaysia negarao Kristian. Cilako babi si Khairy!

Bila cerito tu, ado kebenaran::


Copek ajo tukar cito: 


Bosakan keratan suratkaba tu akan tertulis si Keri suruh bersabar dan jangan cepat menghukum. Katonyo, ramai terlalu cepat membuat tuduhan (TERMASUK DIO SEKALI)

Macam lalang kato-katonyo. Pendengar ingat dio nyokong Islam dan Melayu tapi sebenarnya dia memihak pada kaum bukan Melayud an Kristian termasuk pembangkang.

Nyama konon mengontam pembangkang yang mengkritik Utusan Malaysia.

Gampang!

Bilo mano Khairy pernah pertahan Utusan Malaysia. Malah dio sering mengikut rentak Cino MCA (yang mengikut rentak DAP) untuk mengkritik dan menghentam Utusan Malaysia dan Perkasa.


Khairy ni samo dengan Anwar Ibrahim yang gilo kuasa hingga sanggup kotopikan perjuangan Melayu dan Islami. Padan beriyo-ito nak jadi peon ngantar passport.

Jawapan persoalannya:

Ketok Khairy sampai mampuih dulu. Dio ni lagi tak boleh percayo, lagi membiso dan lagi cilako dari ular, koling dan Yahudi!

Bongkak dan berpuro-puro.

Siap ko Keri, den nak pocahkan lagi rahsio-rahsio ekau.

2 comments:

Anonymous said...

TAK PAYAH TUNGGU ULAR, JUMPA JO SI KHAIRY NI, HANTAM JO

CELAKO PUNYA MANUSIO

Anonymous said...

x der facebook page anti kitol ke?
http://www.facebook.com/pages/Anti-KJ/183857364997454