Wednesday, May 23, 2012

KJ tikam Najib, bantu Anwar

Lamo dah eden tak buek apo-apo. Den bukan apo nak dokek-dokek pilihanrayo ni den maleh nak kelahi. Nanti den hontam KJ, budak KJ hontam den, peh tu susoh la kito nak ngadap pilihanrayo. Tapi kali ini den nak koba juga, dobat semalam tu KJ kalah. Tak kiro la blogger mano kato dio monang ko.

Yang eden pasti dio memang sengajo kalah. Isu PTPTN ni sobonarnyo tak susah, persoalan-persoalan Rafizi bukannya susah, kato omputeh ionyo 'straight forward' tak susah nak jawab.

Yang paling den heran, soalan pasal duit Petronas, itu soalan Mahathir pada Badawi Pak Mnetuo KJ dulu, apo yang susah bona KJ nak jawab? Padahal KJ tau apa kisah sobonarnya? Kenapa dio membisu jo? Sajo nak malukan UMNO la kan?

Isu KUIS pun dio tak jawab blio Rafizi soal, susah bona ko nak jawab?

Yang paling den nak golak isu NFC dio buat-buat bodo, padahal dia la orang pertama tahankan Shahrizat? Macamano dio boleh biar Rafizi tuduh Shahrizat yang ambik loan 250 juto? Rafizi siap ulang penejelasan dio dengan mengatokan KJ dah mengesahkan cito tu?

Apo yang den nampak KJ memang dengan sengajo KJ biar si Rafizi monang semalam, eden sedih tengok kawan-kawan blogger mengangkat KJ hari ini macam la dio tu hero Malaya. Apo yang mereka tak sodar ialah debat tu hanyo la perangkap KJ terhadap Najib untuk berdebat dengan mentor KJ sendiri iaitu si Nuar tu ha.

Ado satu part tu Rafizi kato Anwar dan KJ samo jo. Den pikir-pikir balik pun banyak jugo KJ setuju ngan Rafizi, yolah isu AUKU dan ISA. Paling den tak tahan KJ dah hafal Buku Jingga dan semalam semacam dia mempromosi 'Buku Jingga'.

KJ ni sangat bahayo orangnyo, makin dibiar makin menjadi, elok la diganti ngan orang lain jo.

14 comments:

Anonymous said...

Alexa rangking blog ini

(No Data
Traffic Rank in Country)

Maknanya tak ada orang nak baca blog ini...

kesian syok sendiri ya! lain kali jgn kuat melancap bro!

dah la kuat melancap! komen pun nak tapis? dasar bachol la ko ni!

Anonymous said...

Rasanya tuan punya blog ni x tengok langsung debat tu.yg ditelannya auta fizi tu jugak.bkn fakta.kalau nak tuduh2 tanpa fakta atau bukti,boleh berambusle le.fizi tu tanya soalan yg langsung xde kena mengena dgn tajuk debat kalau aku ni bijak pandai mcm kj tu pun aku x nak jwb.nak masuk exam bm,jwb geografi.hahhaahha
p/s-undang2 bafia pun main langgar je.akauntan ke ni?sia2 je ijazah menimbun.tin kosong.mcm bos dia.hahahhah

Anonymous said...

Terbaikkkkm

Acik Man said...

Debat ni pasal PTPTN, yang melalut sampai ke Petronas ngan NFC ni apasal. Tu la goma laie nengok cito hindustan. Rafizi ni memang bangang. IQ tahap budak tadika...

Anonymous said...

Rafizi syok sendiri, muka budu!!

Anonymous said...

terbaik jang kupasan ni.

Anon 11:35, takde ranking pun ada juga hasil penulisannya jo.. mcm ko punya ranking tu nombor wahid ramai nak baca.

Anonymous said...

Kesian aku dgn blog ni, hidup segan mati tak mau. This blog is written by a man/woman of highest degree of stupidity...maksudnya, di kalangan manusia2 bodoh, penulis nilah paling rendah darjat kebodohannya dan ada link pulak dgn manusia bodoh seperti Parpu.....

Anonymous said...

Anon yg kat atas ni ada blog? kalau ada blog brapa ranking kat alexa? Ikhlas ckp arrr...

Anonymous said...

Kita kat malaysia ke? Tak faham la den, pen, pun pen?????

Anonymous said...

Hahaha

abraz966 said...

anak omak bodoh tak bolih di ajar.

Anonymous said...

assalam,
sebenarnya lama dah tunggu dan patut dihidupkan semula. apo yang ekau nak takutkan budak rasuah tu. percayolah ... walau strategi apa pun bn atau pr gunapakai utk pru13, keputusan allah dah tetapkan. namun kebenaran kono ditogakkan, keadilan mesti dipertahankan. allah tak nilai pencapaian ekau. Dia hanya pandang perjuangan ikhlas yang ekau bawak. tk.

Berita dari gunung said...

KJ dan Anwar ada cerita lama. Ingat waktu KJ hantar passport ke tangan Anwar sebelum berlepas ke German?

admin jakamas said...

Salam bro. Kalau macam tu, pandai-pandailah jangan calonkan dia jadi calon PRU 13 nanti.