Thursday, December 9, 2010

Sahlah KJ gay ...

Dulu keluar kat Harpers, kini pakai baju pink seluar senteng ...


Gambar dicilok dari SINI

Astaghfirullah, inikah imej untuk seorang nak jadi pemimpin atau Menteri. Ini hanya menjatuhkan martabat dan maruah jawatan tersebut.

Lelaki yang jadi model selalunya gay. 
Dulu orang dah bercerito sejak khabar dia rapat dengan Awnar Ibrahim bahawa Khairy adalah gay. Takda yang nak percaya. 

Dah kali kedua bergambar sebagai model. 

Macam sah aje?

6 comments:

Anonymous said...

sapa cakap jadi model tu gay..gua pon model gak tp bukan gay pon..lu pandai la fitnah org...harharhar..dah mmg sebati ngan bangsa melayu..fitnah,tuduh,keji dan mengata nista..itulah bangsa melayu!
KJ tetap terbaik...!

Anonymous said...

Jadi model tak semestinya gay..

Anonymous said...

bukan nak sokong KJ (disgust with him) tp statement ko ni dangkal la.. pe hal model lelaki selalunya gay.. pakai hotakla kalau nak buat post.. jangan menampakkan kebodohan walaupun blog ni ko punya!

Wake UP! said...

Patutlah dia ni dulu sanggup jadi barua hantar passport pada Anwar Ibrahim.

Rupa-rupanya terkantoi sudah. Spesis yang sama.

Faizal Ibrahim said...

kj pemimpin anugerah tuhan..wakaka

klik sini:Hijrah Permata

Anonymous said...

mcm beach boy pun ada gak dia ni.....first time aku tengok jantan tergedik-gedik

brader izzy